Bläddra

Intervju med en seriemördare

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

Intervju med en seriemördare

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här
?Alla har någon gång tänkt tanken att döda en annan män¬niska. De flesta har till och med räknat ut hur de skulle göra.?
Seriemördaren Daniel Winston sitter isolerad i en underjordisk fängelsebunker långt ute i ödemarken. Han lyckas kontakta journa¬listen Carl Molinieux som med spänning ser fram emot uppdraget som verkar vara att nedteckna Daniels egen berättelse. Något ingen journalist dittills varit i närheten av. Carl intervjuar poliser som drev utredningen, träffar anhöriga till offren och de få personer Daniel omgett sig med. Mötena skapar dock bara nya frågor och mystiken tätnar ytterligare när Carl plöts¬ligt befunnit sig på fel plats vid fel tillfälle. Vem är det egentligen som sitter fängslad? Hur kunde han själv bli misstänkt för brott? Vem styr vad och varför? Intervju med en seriemördare är en berättelse om hämnd och rätts¬samhällets oförmåga att skydda medborgarna. Kalle Segerbäck, född 1976 i Växjö, är filmare och har utöver en rad fristående dokumentärer medverkat i produktioner som Kobra, Uppdrag granskning och Dokument inifrån. Sedan 2001 är han bosatt på landet några mil utanför Stockholm.

Intervju med en seriemördare tar sig an all mänmänskliga uppfattningar om gott och ont kontra juridikens syn på rätt och fel.

CD ljudbok: 15 skivor
Speltid: 17 t. 13 min.
Uppläsare: Håkan Julander