Bläddra

Lyckohjulet

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Lyckohjulet

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här
Uppläsare: Reine Brynolfsson. Arne Hildeng hittas död på sin lyxyacht Storebro som ligger förtöjd i hamnen i Skärhamn. Ombord finns också Andrea, hans hustru. Är hon mördaren? Eller kan det vara någon annan i familjen Hildeng? Spaningschef Greger Thulin blir än mer förvånad när ytterligare en Storebro lägger till vid kajen. Ur den båten kliver Arne Hildengs bror Jon och hans fru Mette upp på kajen. Kriminalkommissarie Katarina Linde lägger märke till att Mette försöker dölja sitt ansikte. Men Katarina ser att blåmärkena är färska.
Samtidigt med dödsfallet i Skärhamn pågår en våldsexplosion i Göteborgs undre värld. Den illegala spelmarknaden och droghandeln räcker inte till alla som kräver en del av kakan. Och när gängen brakar samman kommer en av gängledarna att ha en avgörande roll i Katarinas liv.
Det sägs att när speldjävulen sätter sina klor i dig går inte bara du under, utan du drar med dig din familj i fallet , och i den här spännande thrillern av Ramona Fransson visar det sig att speldjävulen inte bara nöjer sig med att krossa en familj.
I Ramona Franssons fjärde deckare, Lyckohjulet, lär du känna familjerna Hildeng och Caling. Välbeställda och utåt sett lyckliga och välmående, men det är bara en tjusig yta och skrapar man på den ser man i stället förnedring och hat. Och när en av sönerna dras in i göteborgsgängens våldsamma och kriminella värld, krackelerar den sista biten av den vackra fasaden.
Ramona Fransson har etablerat sig som en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Uppläsare: Reine Brynolfsson