Bläddra

Pianostämmaren

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

Pianostämmaren

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här
Walter Gröhn och Jonna de Brugge ställs inför ännu ett svårlöst fall i Pianostämmaren, den fristående fortsättningen på Stefan Tegenfalks uppmärksammade kriminalserie.

En sextonårig flicka hittas död nära vattnet i Bromma, en närförort till Stockholm. Det rör sig om ett brutalt mord där gärningsmannen skickligt har dolt spåren efter sig. Alla utom ett som han vill att polisen ska hitta.
Snart kastas Jonna de Brugge och de andra i Walter Gröhns grupp vid Stockholms länskriminalpolis in i jakten på en mördare som inte bara är osynlig, utan som också verkar sakna motiv. I takt med att utredningen fortskrider och poliserna tränger djupare in i den värld flickan levde i, framträder allt fler återvändsgränder. Jakten på mördaren förvandlas snart till en mardröm för Walter och hans grupp. Är allt bara en dimma av lögner? Vem talar sanning och vem går att lita på?

"... en sparsmakad och effektiv prosa som passar intrig och personer perfekt." Gustaf Rothelius, BTJ-häftet "Författaren har verkligen lyckats med att etablera sig ibland de bästa i den svenska kriminalförfattarkåren." DAST Magazine "Det här är nog den absolut bästa kriminalromanen som jag har läst i år." Bokraden "Ett riktigt välskrivet hantverk som hävs upp ytterligare av mästerlige Reine Brynolfsson." Ljudboksbloggen