Bläddra

Snapshot av evigheten

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Snapshot av evigheten

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
?Vi fortsatte bara precis där vi slutade en gång. Det som var däremellan var ovidkommande. Vi var tvungna. Vi var mitt uppe i historien.?
Thomas och Marias kärlek är oundviklig. De möts när hon är 16 och han 26. Han följer med henne till Paris trots att han har ett förhållande med hennes mamma. Där lever de ihop under en passionerad vecka. Men deras relation är dömd på förhand. De skils åt och möts igen först tio år senare ? då Maria är gift med Thomas bror. Förälskelsen flammar upp på nytt intensivare än någonsin, men kan man trotsa alla skrivna och oskrivna regler utan att knäckas?

Snapshot av evigheten är en tidlös historia om förbjuden kärlek och om att brottas mot omvärldens normer och sitt eget förnuft.

Clas G Johnson föddes i Umeå och bor idag i Linköping. Efter studier på Journalisthög¬skolan och en examen i litteratur och språk har han arbetat som journalist, krönikör och kolumnist. Förutom över femtusen artiklar och några böcker om politik och näringsliv har Clas skrivit tre romaner. De fortsatta författardrömmarna lades sedan på hyllan under en lång tid för att sedan vakna till liv när tiden fanns där. Det resulterade i hans första kärleksroman, Snapshot av evigheten.

CD ljudbok: 7 skivor
Speltid: 8 t. 16 min.
Uppläsare: Christoffer Svensson