Bläddra

Tills något annat tar vid

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Tills något annat tar vid

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
?Vi känner varandra redan. ? Kristin tittade på Oscar. ?Gör ni?? Han tittade förvånat på dem. Marie nickade och drack lite av champangen. ?Vi är systrar.?

Systrarna Kristin och Marie lever två helt olika liv i varsin del av landet, och utan någon kontakt med varandra. Gemensamt för dem båda är drömmen om en förändring. Advokaten Kristins storstadsliv med man och två döttrar kantas av lyx samtidigt som hon inser att hon egentligen vill göra något helt annat och startar en resa mot inre tillfredsställelse.
Barnskötaren Marie bor i ett renoveringsprojekt på landet med en otrogen man och drömmer om förändring, samtidigt som hon bär på en djup sorg och saknad.
Omständigheter gör att systrarna till slut träffas ? något de inte är beredda på.

Tills något annat tar vid är en underhållande och känslosam relationsroman om drömmar, förhoppningar och otillräckligheten när man inte har makten över sitt eget liv.

OM AGNETA VORBERG
Agneta Vorberg är född 1972 och växte upp i Landvetter. Efter gästspel i Göteborg och London är hon tillbaka i Landvetter där hon bor med man och tre tonårsbarn. Efter att ha arbetat många år med ekonomi sade Agneta upp sig för att försöka uppfylla sin dröm: att skriva. På en skrivkurs föddes idén till en roman som så småningom resulterade i debuten Tills något annat tar vid.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 8 t. 51 min.
Uppläsare: Kerstin Andersson