Bläddra

Eteriska oljor i din vardag

Köp här

Eteriska oljor i din vardag

Köp här
Det här är en liten bok i en serie enkla och inspirerande småböcker om olika sätt att använda aromatiska och flyktiga oljor som kallas – eteriska oljor.
Flera böcker finns redan eller kommer att finnas hos din handlare av eteriska oljor.
Eteriska oljor kan användas till så mycket mer än en aromalampa. Syftet med denna bok är att på ett roligt och enkelt sätt visa några av dessa användningsområden – till exempel att håll katten borta från sandlådor och blomkrukor med hjälp av eteriska oljor.
Anna Salvesen och Finn Andersen är båda hängivna aromterapin och eteriska oljor. De följs åt både i det privata och i arbetet.
Finn har många års erfarenhet av bedömning och inköp av eteriska oljor och jobbar dagligen med att köpa in eteriska oljor. Han reser och besöker odlingar, arrangerar "aromaresor", skriver böcker och artiklar om eteriska oljor och råvaror till naturliga hår- och hudvårdsprodukter.
Anna är diplomerad aromaterapeut och aromakonsult. Hon ger behandlingar på sin mottagning och skapar dofter till olika företag. Anna skriver böcker, artiklar och broschyrer om aromterapi och har egen tillverkning av aromprodukter för hälsa och skönhet.