Bläddra

Mjaumory

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här

Mjaumory

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här

Tassarna i taket ? ett memory med klös! Alla gillar memory ? det klassiska spelet för alla åldrar. Och katten är för många bland det roligaste och gulligaste som finns.Så vad händer när man kombinerar dessa två? Jo, det vet faktiskt katten: då föds Mjaumory ? ett gosigt sällskapsspel du sent vill glömma!


Precis som i vanligt memory gäller det att hitta två brickor med samma motiv och i slutänden vara den som samlat flest brickpar. Men Mjaumory utmanar inte bara minnet ? det här spelet har mer klös i sig än så. Med fantastiska kattbilder och små knasiga ?kattcitat? är spelet lika mycket en fröjd för ögat och ett träningspass för skrattmuskeln ? oavsett ålder och dagsform.


Mjaumory passar bäst för 2-4 spelare men kan egentligen inkludera hur många ? eller få ? personer som helst. Varför inte göra som katten gärna gör, det vill säga prova helt själv? Eller dubbla nöjet och jama i lag!


Spelet kan spelas var som helst, när som helst och faktiskt nästan hur som helst. I boxen ingår också förslag på alternativa spelregler såsom ?Missa kissen? där utmaningen istället är att undvika så många par som möjligt.


Mjaumory kommer i en snyggt designad och behändig box som gör den till en utmärkt present för både barn och vuxna. Eller som man också kan kalla det: årets mjukaste hårda paket.