Bläddra

Ryska Posten-spelet

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror

Ryska Posten-spelet

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här
I Ryska Posten spelet kommer brevbäraren med en hel uppsjö roliga paket. Allt från kniviga frågor, roliga uppdrag, viskleken, charader och pinsamma bekännelser.

Ryska Posten kommer få även den mest härdade att dra på mungiporna. Är du riktigt vågad tar du steget in i garderoben och ropar ut: långtradare!

Detta är spelet för nostalgiker i alla åldrar som gillar att skratta och pussas. Så var inte blyg, gör var dag till ett kalas.

Recensioner:

"Kniviga frågor, roliga uppdrag och pinsamma bekännelser gör Ryska Postenspelet till en riktig partyhöjare. Perfekt för ungdomsfesten, men också till vuxenmiddagen."
Betyg: 5/5
Expressen, Äntligen Jul 19-24 november 2012

"Spel för den modige. Bjuder på både skratt och pussar. Tärningen slås och man väljer en kategori av sex. Här finns charader, viskleken, pinsamma sanningar och självklart - Ryska posten. Nostalgi för de äldre, nytt och kul för de yngre. (...) Med rätt människor som man är bekväm med kan spelet bli jättekul!"
Betyg: 4
Gefle Dagblad, 2 december 2012

"Ett partyspel som innehåller både den klassiska leken ryska posten men också sanning och jag har aldrig. (...) Passar allra bäst för tonåringar."
Metro, 5 december 2012

"Även de bästa fester kan behöva en isbrytare. Här kommer en nytappning av klassiker som ryska posten, charader, sanning och konsekvens, viskleken och jag har aldrig. Plus för smidig förpackning."
Egoboost, 15 december 2012

"Reklamen till det här spelet utnämner det till det ultimata förfestspelet. Det kan man nog skriva under på för det passar de flesta åldersgrupper oberoende av om man har nostalgiska minnen till 'handtag, famntag, klapp eller kyss' från mellanstadieårens discon."
Betyg: 4
Åsa Montan, Hallandsposten, 15 december 2012