Bläddra

Värvet : middagsspel

Kategorier: Diverse Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid Spel och lekar

Värvet : middagsspel

Kategorier: Diverse Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid Spel och lekar
Köp här

Detta spel har sin utgångspunkt i Kristoffer Triumfs framgångsrika podcast Värvet. Du ställer dina vänner olika intervjufrågor som leder er in i nya samtalsämnen. Frågorna är filosofiska, personliga och tänkvärda. Du lär känna dina vänner bättre samtidigt som ni får en rolig kväll tillsammans. 

Perfekt som sällskap på parmiddagen, släktkalaset eller förfesten.

Ålder: 10 år+
Antal spelare: 2+
Speltid: 20 min+
Innehåll: 380 frågor på 95 spelkort, regler
Storlek: 115 x 115 x 40 mm
Artnr: 9789188985354

Spelet är tryckt på miljömärkt papper (FSC).
Frakten från tryckeriet är klimatkompenserad.
Nicotext planterar ett träd för varje sålt spel.

Recensioner:
"Dra fram Värvet och intervjua varandra med samma djup som Kristoffer Triumf gör i podcasten med samma namn."
Lokaltidningen, 5 december 2022 

"Frågorna är personliga, filo­sofiska och tänkvärda. Du lär känna dina medspelare på ett djupare plan. Spelet blir mer av ett samtal än en spelform, även om det finns regler kring hur du vinner så är inte det målet." 
Norran, 3 december, 2022 

"Helt fantastiskt! (...) För den som älskar relationer och vill ha filosofiska och personliga samtal är det här sociala spelet perfekt med familjen, på parmiddagen eller förfesten." 
Betyg: 5/5 
HÖGSTA BETYG! 
Västerbottens Folkblad, 2 december 2022 

"Passar bra som ice breaker vid en dejt. (...) Här är det att lära känna varandra som är i fokus, så vill ni tävla: välj något annat. Frågorna är däremot riktigt bra och leder fram till samtal ni kanske inte skulle vågat ha annars!"
Betyg: 4/5 
Expressen, 2 december 2022 

"Kristoffer Triumf har en populär podcast som heter 'Värvet' och det här spelet tar sin utgångspunkt där. 380 frågor eller påståenden där utmaningen är att prata kring dessa. Medtävlarna avgör om du svarat tillräckligt utförligt." 
Betyg: 4/5 
Tidningen 7, 24 november 2022

"Jag spelade 'Värvet' över en lunchrast med mina kolleger. Spelet fick oss att se nya sidor av varandra, och vi skrattade mycket ihop, vilket kanske är betyg nog."
Tidningen Dagen, 24 november 2022

"Trevlig sällskapsspel för bjudmiddagen. Frågekorten bjuder in till stundvis kluriga och djupa samtal. (...) Resultatet är att man lär sig mer om sina medspelare, får tänka till och argumentera för sina åsikter."
Alingsåskuriren, 23 november 2022