Bläddra

101 roliga lekar för vuxna

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid

101 roliga lekar för vuxna

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid
Köp här
OBS EBOK!Perfekt för alla högtider!

Att leka är ett trivsamt sätt att umgås för både vuxna och barn. Ofta glömmer vi dock bort många av de där muntra lekarna vi lekte på kalasen eller i skolan i ungdomen. I denna box har vi därför sammanställt 101 roliga lekar som passar lika bra på konferensen eller kick-offen som på släktkalaset eller middagsbjudningen. Dessa lekar gör alla fester roligare, du lär känna dina arbetskamrater eller middagsgäster bättre och framförallt får du chansen att leka glatt igen. Vi tror nämligen att den lever längst som har barnasinnet kvar. Ta av dig slipsen och pumpsen och släpp loss ditt inre barn!

I boxen ingår lekar som:
  • Sko söker maka
  • Klädorm
  • Namnduellen
  • Ordbingo
  • Babels ballongtorn

Recensioner:

"Aktivt och socialt spel som passar på middagen och fest. Bra lära känna-aktivitet. Roligare ju fler spelare som deltar."
Bo & Leva, Expressen bilaga, 10 november

"Lekar som passar att leka på kalas, fester och andra sammankomster."
101 nya idéer, nr 5, 2014

"Julklappsproblemet är löst! Box med massor av roliga lekar för alla."
Julkul, 101 nya idéer, julnummer

"Bra blandning av olika lekar, både för kropp och knopp. Man kan få många idéer till exempelvis kalaset, möhippan eller bröllopet. Mycket roligare att kolla i denna samling än att söka runt på nätet efter passande lekar."
Betyg: 4/5
Aftonbladet Söndag, 6 dec 2014

"Här finns någonting för alla! Innehåller 101 olika spel som passar bra vid tillfällen då man vill få festen mer social men framförallt då man vill skratta tillsammans. (...) Årets julklappstips till den som gillar att ha fest! 
Betyg: 6 av 6
Gefle Dagblad, 1 december 2014

"Det är ordlekar, lagstafetter, lära-känna-varandra-lekar och mycket annat. För många av lekarna krävs en hel del eget förberedelsearbete, men som tipsbank känns det har riktigt bra."
Betyg: 4/5
Tidningen 7, Umeå 1 december 2014

"Parmiddagarna räddade. 101 roliga lekar för vuxna heter ett mycket användbart spel. Kan användas på allt från släktmiddagar till konferenser (...). För 199 kr får du massor av uppslag, det blir inte en lugn stund!"
M-Magasin, nr 7, maj 2016

"Har du fastnat i samma lekar på varenda fest och högtid, eller kanske slutat leka helt? Då är boxen '101 roliga lekar för vuxna' en strålande lösning"
Kristianstad Open, nummer 12, 2015