Bläddra

2038. På spaning efter den tid som nalkas

Kategorier: Samhälle och samhällsvetenskap
Köp här

2038. På spaning efter den tid som nalkas

Kategorier: Samhälle och samhällsvetenskap
Köp här
I morgon är en annan dag.

Varför finns det inga flygande bilar? Och varför finns det inte en stad på månen? Framtiden blir aldrig vad den har varit. Eller kanske finns den redan idag?

Framtiden närmar sig så långsamt att det är lätt att missa revolutionen. Om vi tittar tjugofem år bakåt ser vi stora förändringar på vissa områden, och inom andra ser det mesta i allt väsentligt likadant ut. Eller gör det verkligen det? Internet har exempelvis förändrat världen på ett sätt som vi svårligen kunde ana. Och utvecklingen fortsätter, frågan är i vilken riktning.

I 2038 spanar skribenterna framåt mot den framtid som nalkas. De är forskare, framtidsanalytiker, journalister, miljödirektörer, konsulter, experter och professorer. Läs om företagandets villkor, miljöns, stadens och trafikens utveckling. Njut av en skymt av nöjeslivet 2038 eller förfasa dig över vad som kan hända med kommunikationen människor emellan. Lär dig mer om de paradigmskiften världen står inför, och grunna på hur oskrivet det blad som vi kallar framtiden egentligen är.