Bläddra

Context 2, digital, elevlic. 12 mån

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Context 2, digital, elevlic. 12 mån

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Context 2 (engelska 6) ger alla elever möjlighet att utvecklas, även de duktigaste. Lärverktyget erbjuder ett alldeles nytt sätt att arbeta med engelskan. Här blir språket ett verktyg, precis som i svenskundervisningen. Unika Resource Pages gör eleverna medvetna om den egna inlärningen samt hur de kan förbättra den.

Med Context 2 interaktiv elevbok kan du och dina elever jobba helt digitalt, på en ny nivå. Lärverktyget innehåller allt som finns i den tryckta elevboken, plus mycket extra. Till varje kapitel hör en specialproducerad introduktionsvideo, interaktiva övningar och annat extramaterial, till exempel ord- och språkövningar, fördjupningsuppgifter, extra lästexter och ljudfiler. Till avsnittet Grammar Section finns även massor av extraövningar på sådant som behandlas i texten, medan avsnittet Practice Tests innehåller prov till samtliga kapitel i boken.

Context 2 interaktiv lärarbok innehåller allt som finns i elevversionen samt en mängd arbetsblad och prov i pdf-format, filmklipp med tillhörande uppgifter, ytterligare träning i grammatik och vokabulär samt extra Reading- och Writing-övningar mm. Två gånger per termin presenteras dessutom en ny text om något aktuellt ämne (inkl ordlista och uppgifter) och varannan vecka presenteras ett aktuellt ord eller uttryck