Bläddra

Magic! 5 – Digitalt elevpaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Magic! 5 – Digitalt elevpaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Magic! hjälper eleverna att nå målen i engelska och ger dig som lärare de rätta verktygen för att motivera och individualisera. Det här digitala elevpaketet bygger på samma pedagogiska tankar, struktur och upplägg som Magic! 5 – Elevpaket och innehåller samma komponenter förutom Word Trainer och The Amulet of Order. 

Magic! 5 – Digitalt elevpaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Lgr 11

Magic! är ett läromedel för kunskapskraven i Lgr 11.

Classbook 

Classbook innehåller 25 olika kapitel som bygger vidare på händelserna i Magic! 4. Dialoger varvas med texter av varierande längd och boken innehåller såväl illustrationer som foton. Classbook kan användas på både dator och på surfplatta.

Interaktiv övningsdel

  • Texter och glosor inlästa med autentiskt engelskt tal och textföljning.
  • Digitala övningar för utmaning och mängdträning.
  • Varierade övningar som tränar ordförråd, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. Eleven kan testa sina framsteg i Check Yourself.
  • Eleven får snabb återkoppling då facit och feedback bara är ett klick bort.
  • Digitalt arbetshäfte, Workbook.
  • Fungerar både på dator och Ipad.
​Workbook

Workbook är en övningsdel med många och varierade övningar med fokus på ordinlärning och muntlig kommunikation. Här arbetar eleven med reception, produktion och interaktion.

Eleven använder tangentbordet för att lösa uppgifterna och lösningen sparas. Facit nås enkelt genom att klicka på uppgiftssiffran.

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).