Bläddra

Mind the gap – London : en annorlunda reseguide

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser
Köp här

Mind the gap – London : en annorlunda reseguide

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser
Köp här
OBS EBOK!

Den annorlunda reseguiden för Londonresan.

Mind the gap innehåller hundratals anledningar till varför vi älskar London.
I den här reseguiden kommer du inte att finna adressen till Big Ben eller öppettiderna på Madame Tussauds, du kommer inte bli tipsad om vaktbytet på Buckingham Palace eller vilken tid på året du bör besöka London Zoo.

Istället berättar vi om hemliga barer bakom bokhyllor, innanför kylskåps-
dörrar och laundromater. Vi tipsar om pizzerian inhyst i en klassisk dubbel-
däckare, om paraplyaffären för gentlemän, om cyberpunkaffären med UV-lysande kläder och om livsfarlig zombiejakt på gatorna. Vi guidar dig till Londons brandkårsmuseum, rock n'roll-hotell, restaurangen med operett till efterrätt, herrekiperingen som klär James Bond, lönnpuben med detektiver från 1930-talet och snabbköpet för monster och andra kräk. Detta och mycket, mycket annat finner du i denna hemliga, annorlunda guide till London – staden som har allt du någonsin kan önska dig.
London kallar på dig!

Recensioner:

"Här saknas berömdheter som Big Ben och Buckingham Palace. Istället listas Londons många udda sevärdheter. De är ordnade i kategorier som Pittoreska pubar, Annorlunda affärer och Läskiga London, istället för geografiskt. (...) Arbetet med att få fram 200 matställen, butiker och sevärdheter är imponerande. Dessutom är det kul med frågesport på uppslagen."
Dagens Nyheter, 27 mars 2016

"Mind the gap innehåller hundratals anledningar till varför vi älskar London. Men du kommer inte att finna adressen till Big Ben eller Madame Tussauds. Det här är något helt annat!"
Bokspegeln, nummer 4, 2016

"Allt från lönnkrogar till knäppa museer!"
Bokspegeln, nr 7, 2016

"För den som vill komma hem och berätta om ett annorlunda London."
Aftonbladet Resa, 22 april 2014

"I vår har antalet resebokningar till London ökat med hela 44 procent jämfört med föregående år. (...) Ticket har kommit över en annorlunda reseguide till London med nya spektakulära tips som guidar dig till dolda pärlor och ovanliga platser du inte trodde fanns och som dina vänner garanterat inte
har 'Instagrammat' från."
Maria Gertell, Ticket.se, 3 april 2014

"Tipsas om Londons mest egenartade upplevelser i respektive genre.
Typ krogen som är gömd bakom ett skynke längst inne i en klädbutik, diverseaffären på "Alice i Underlandet"-tema eller firman som ordnar stadsrundturer med kultbilen Mini Cooper."
Allt Om Resor, Expressen bilaga, 4-14 april 2014

"Med Mind the Gap kan du uppleva London på nytt. Få adresserna till butiken som säljer designkläder till din fyrbenta kompis, till baren där
du kan rappa för en gratis öl, eller restaurangen där du äter i mörker. För förstagångsresenären men även för den som har tröttnat på Buckingham Palace och Piccadilly Circus. Här får du tips om Londons alla okända och udda guldkorn."
Johanna Jackson, Vagabond, nummer 4, 2014

"Tips om hemliga hotell, pizzerian inhyst i en klassisk dubbeldäckare, mystiska museer, gammaldags godisaffär från sagornas värld, osynliga oaser om du vill bort från bruset och om ett hyllningscafé till prinsessan Diana minne. Jag förlorade mig bort en lång stund och ville genast boka en biljett till London!
Hallins reseblogg, Resia.se, 2014

"I Mind the gap – en annorlunda reseguide finns tipsen för den som vill upptäcka Londons mer udda vinklar och vrår."
Karin Persson, TT, 7 augusti 2014

"Boken tipsar om sådant som kanske inte är så välkänt för alla turister. Museet för fläktar, affären som säljer julattiraljer året om, tebutiken med högkvalificerade teimportörer ..."
Allers, nummer 44, 23 oktober 2014

Läsarbrev:
"Tack för den härliga och fina boken Mind The Gap: en annorlunda reseguide London, UK. Jättemysig att titta i och roligt med quizfrågorna. Vi var på besök bl.a. i Postcard teas, en jättefin affär, roligt med teprovningen. Det är alltid lika roligt att åka till London, nu har vi massor av nya tips.
/Eva och Henrik"