Bläddra

Morf : det roligaste ritspelet för hela familjen

Kategorier: Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid

Morf : det roligaste ritspelet för hela familjen

Kategorier: Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid
Köp här
Morf: ritspelet där två saker blir till ett!
Sätt ihop prylar, djur och alla möjliga ting i helt nya kreationer och kom på ett passande namn. En struts morfas med en katt till en "kattruts" eller ett paraply med en kamel till en "paramel".

Varje morf är en spännande utmaning och du vet aldrig från början vad det är för unik skapelse som du kommer att ge liv till. Använd din uppfinningsrikedom och kreativitet och gör dig redo att rita, gissa och fnissa!

Recensioner:

"Både enkelt, snabbspelat och jätteroligt med fin spelplan, många skratt år konstiga figurer och felaktiga gissningar. Särskilt roligt med pappor som har dålig fantasi."
Betyg: 5/6
Geffle Dagblad, 4 december 2011


"Kul och spännande! Man behöver inte kunna rita fint för att vinna."
Expressen bilaga 15-25 november 2011

"Idén kändes till en början en aning krystad men fungerade i praktiken mycket bra och barnen löste uppgiften på ett fantasifullt och roligt sätt (...) ett trevligt spel som sätter fantasin och ritkunskaperna på prov."
Betyg: 4/6
Smålandsposten, 10 december 2011


"Sätter igång kreativiteten på många plan."
Östgöta Correspondenten / Norrköpings Tidningar, 3 december 2011

"Spelet är lätt att komma i gång med och lätt att spela för alla i familjen. Det är roligt när ett hysteriskt gissande bryter ut."
Aftonbladet Söndag, 11-12 december 2011

"Morf sätter i gång fantasin och sällan eller aldrig har väl uttrycket 'think outside the box' passat så bra (...) Morf kommer i en mycket trevlig och bra genomtänkt spellåda i ljuvliga färger, och spelplanen som man ska ta sig runt är enkel".
Betyg: 4/6
Wermlandstidningen, 10 december 2011


"Kul och fnissigt med helst fler än två spelare. Bra partyspel."
Betyg: 5/6
Svenska Dagbladet, 7 december 2011


"Ett spel där kreativitet och uppfinningsrikedom är två egenskaper som gör en duktig spelare. (...) Riktigt roligt att se hur speldeltagarna kombinerade sina skapelser. (...) Ett roligt spel som fungerar långt ned i åldrarna".
Allt om Roslagen, december 2011