Bläddra

Nästan alla dagar grät jag

Kategorier: Biografiska romaner Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Nästan alla dagar grät jag

Kategorier: Biografiska romaner Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Vem blir man, när man får veta att ens barn är nära att dö i en livshotande hjärtsjukdom? Vad kan man ta in och vad flyter förbi? Hur går tankarna för den som tvingas bo länge på ett sjukhus? Vad innebär det att leva och hur nära kan Döden stå utan att ta den man älskar?
"Nästan alla dagar grät jag" är berättelsen om en familj där sonen blir akut inlagd på sjukhus för hjärtsvikt. Dag för dag följer vi familjen på sjukhuset, totalt 313 dagar. Berättelsen bygger på en verklig händelse.

"Så här är det på riktigt. En viktig bok för alla oss som arbetar med svårt sjuka barn. Känslomässigt stark." Katarina Hanséus, barnkardiolog Barnhjärtcentrum, Lund."Alla som läser boken kommer att bli berörda, hjälpta, lugnade och tröstade när de befinner sig i liknande situationer med svårt sjuka barn. Denna bok är en riktig gåva." Louise Bonta, diplomerad lektör och författare.
Kristine Lorentzson (f 1971) bor i Växjö med man och två söner. Hon är statsvetaren som efter 20 år inom offentlig sektor blev skribent och författare.
År 2015 blev en av sönerna allvarligt hjärtsjuk. Familjens liv förändrades drastiskt när sonen var inlagd 313 dagar på Barn- och ungdomssjukhuset i Lund.