Bläddra

Över hans knä

Kategorier: Erotik Noveller Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Över hans knä

Kategorier: Erotik Noveller Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här
Jag börjar göra små stapplande piruetter framför dem, känner hur klänningen fladdrar runt min kropp. Jag som inte ens har trosor på mig, minns jag plötsligt. De ringde på dörren och jag höll precis på att klä på mig. Klänningen är inte särskilt lång och jag blir orolig att de ska se lite för mycket. Och samtidigt är det något i mig som vill att tyget ska glida upp, som vill retas med de här gubbarna.


Över hans knä är tjugonde delen i Clara Jonssons Skamlöst. Notera att innehållet i denna novell kan vara stötande för känsliga läsare.


Clara Jonsson är pseudonym för en känd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fått mycket uppmärksamhet och nått en stor publik. Med sina ångande heta novellsamlingar Lust, Passion, Begär, Åtrå, Syndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Skamlöst, ångande och alltid inträngande intimt och avklätt skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.