Bläddra

Paris. Kärlek. Ost

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Paris. Kärlek. Ost

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

När det förväntade frieriet från pojkvännen visar sig bli en riktig flopp inser Ella att det bara finns en sak att göra: boka en enkelbiljett till Paris!

Med brustet hjärta och en 30-årsdag som närmar sig med stormsteg lämnar hon Melbourne och beger sig till världens mest romantiska stad för att ägna dagarna åt att äta ost och dricka vin. Hon blir snart vän med den lokala ostbutikens ägare Serge som ställer Ella inför hennes livs utmaning. Samtidigt förtrollas hon av den charmige matskribenten Gaston som har allt hon kan önska. Men vad händer när Paris magi bleknar och Ella måste göra ett val?

Paris. Kärlek. Ost. är en charmig feelgood som tar med läsaren till Paris idylliska smågator. Det är den australiensiska författaren Victoria Brownlees debutroman.

Victoria Brownlee föddes i Melbourne, Australien. Hon är matskribent och redaktör och har en Master of Arts vid University of Melbourne. Det senaste årtiondet har hon ätit sig jorden runt, och bland annat varit matredaktör i tidningen Time out Shanghai. Under 2016 bytte hon dumplings mot ost och flyttade till Frankrike där hon nu bor med sin make och dotter. Hennes debut Fromage à Trois – Paris. Love. Cheese. blev hyllad av kritikerna och har översatts till flera språk, bland annat tyska och italienska.