Bläddra

Prima Svenska 1 Min logg Elevwebb

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Prima Svenska 1 Min logg Elevwebb

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Prima svenska är Gleerups läromedelsserie i svenska för låg- och mellanstadiet. En välfylld basbok, en loggbok med nya möjligheter för individuell språkutveckling och dokumentation och en lärarwebb där du kan lägga upp din undervisning och inspireras av lektionsplaneringar och idéer ger dig och dina elever en trygg grund i svenska. Självklart utifrån Lgr 11 och aktuell språkforskning.
Prima svenska passar dig som:

  • söker ett basläromedel med digitala komponenter
  • vill ha omfattande lärarmaterial
  • vill ha innehåll utifrån Lgr 11 och hjälp med bedömning

Prima svenska, Min logg 1 är elevens komplement till den tryckta boken Prima svenska, Basbok 1. I elevwebben tar vi till vara styrkorna med digitala lärverktyg. Dina elever skapar egna berättelser med hjälp av foton som de kombinerar med text. I den digitala loggboken finns det också möjlighet för dig att ge respons på dina elevers texter. Du som lärare behöver en lärarwebb för att kunna kommunicera med och följa dina elevers resultat.

Författaren Richard Hultén har lång erfarenhet både som lärare och läromedelsförfattare. Han vet vad som fungerar i klassrummet och hur man omsätter de tankarna i ett läromedel.