Bläddra

Salut! diagn test 4 år 9 inkl CD

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Salut! diagn test 4 år 9 inkl CD

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Salut! är franskböcker för kurs 1-4 på högstadiet. Det är allt-i-ett-böcker med texter, övningar och grammatik. I serien ingår också lärarpärmar, diagnostiska test och cd-skivor.

Texterna har autentiska inslag från första boken och ger eleverna en inblick i livet i Frankrike och i fransktalande länder. De flesta av texterna är dialoger, vilket ger eleverna många tillfällen att tala språket, men det finns också berättelser, beskrivningar, sånger och ramsor. Texterna kompletteras med realia i såväl elevbok som lärarpärm.

Övningarna tränar associationsförmågan, stimulerar elevernas eget skapande av t.ex. korsord, dikter och korta texter. Det finns också många kommunikativa par- och grupparbetsövningar.

I lärarpärmarna finns material som hjälper dig att göra språkundervisningen omväxlande, såsom realiaavsnitt, förslag på lekar, hemuppgifter och korsord med mera.

De diagnostiska testerna innehåller läsförståelse, hörförståelse och skrivuppgifter. Hörförståelseuppgifterna finns på de tillhörande cd-skivorna.

På cd-skivorna hittar du texter och sånger, samt många hörövningar som vänjer eleven vid att uppfatta franskt tal i vardagliga situationer.

Salut! passar dig som:

  • vill ha allt-i-ett-böcker i franska
  • vill jobba med autentiska inslag och dialoger
  • vill få stöd av ett gediget extramaterial