Bläddra

Sanning eller konka Nellie-edition

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid

Sanning eller konka Nellie-edition

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid
Köp här
OBS EBOK!

Nellie-edition

I Nellie Berntssons alldeles egna sanning eller konkaspel får du veta dina vänners hemligheter och utföra roliga uppdrag. Spelet innehåller Nellies personliga frågor och utmaningar. Det betyder att frågorna är schysta, roliga och sprängfullda av energi. Välj sanning eller konka, dra ett kort och skratta och ha kul tillsammans med dina kompisar!

Innehåller 110 frågor och 55 kort.
Deltagare 2+.
Från 9 år.

Recensioner:

"Detta är en version av leken Sanning eller Konka. Du kan antingen få reda på dina vänners hemligheter eller få dem att göra roliga uppdrag. Påhittiga frågor som alla kan svara på. Om du gillar bloggaren Nellie Berntsson kan det vara extra kul eftersom hon är avsändare."
Expressen, 25 november 2015

"Rumsrena men ändå intressanta frågor som många gånger blir underlag för längre pratstunder, och det passar verkligen till alla åldrar över 9. Perfekt för kompisgänget."
Totalt Umeå, 28 november 2015

"Inget tävlingsspel utan traditionell sanning eller konka men med förutbestämda uppgifter uppskrivna på kort. Och så är det förstås Nellie-edition. Som i Nellie Berntsson, 15-åring ryttare och populär bloggare."
Smålandsposten, 5 december 2015

"Bloggaren Nellie Berntssons uppdaterade version av Sanning eller konka, där de modiga som ofta väljer konka får vara beredda att lägga ut "skämmiga" bilder på sociala medier. Vill du i stället dela med dig av en sanning är dina internetvanor i fokus. Spelat är lättsamt och kul!"
Aftonbladet, 29 november 2015

"Detta är ett spel som får plus i kanten för att det är litet och lätt att ha med sig. (...) Roliga övningar som absolut passar om man har barnasinnet i behåll som vuxen."
Norrländska Socialdemokraten, 12 december 2015

"Roliga frågor och utmaningar, som att dansa sin fulaste dans i 20 sekunder. (...) Det går inte att beskriva hur roligt det var! Lätt att förstå och vi skrattade hela tiden!" 
Betyg: 5 av 5
Sydöstran, 12 december 2015

"Lätt att komma igång med konkreta kort och frågor. Som vanligt gäller det att säga sanningen eller stå för konsekvenserna- allt på en schysst nivå."
Norrköpings Tidningar, 12 december 2015

"Hejdlöst roligt, busenkla regler och ganska oskyldigt spel. Extra plus för den lilla förpackningen, kortspelet ryms i fickan." 
Betyg: 5 av 5
Skaraborgsbygden, 11 december 2015