Bläddra

Släpp inte taget (Book2go ljudbok)

Köp här

Släpp inte taget (Book2go ljudbok)

Köp här
Book2go Ljudbok - Ljudbok i MP3-format på minneskort och USB-minne, (1GB).

Tia och Mike Baye hade aldrig kunnat tänka sig att spionera på sina barn. Men på sista tiden har deras sextonårige son Adam varit ovanligt frånvarande och med tanke på att hans bäste vän Spencer nyligen begått självmord kan de inte låta bli att oroa sig. Och bara några dagar efter att de låtit installera ett spioneringsprogram på sonens dator skakas de av ett olycksbådande meddelande från en okänd avsändare.

Som om han inte hade nog med bekymmer får Mike reda på att grannpojken Lucas Loriman är i akut behov av en njurtransplantation. I egenskap av pojkens läkare sitter han nu inne med en hemlighet som kan komma att tillintetgöra familjen Loriman.

I en annan grannvilla gör Spencers mamma en överraskande upptäckt om den natt hennes son dog. Men innan hon hinner ta reda på mer försvinner plötsligt Adam spårlöst. En förlamande skräck lägger sig över grannskapet.

När de tre familjernas liv kolliderar med varandra börjar gömda hemligheter i det förflutna sakta stiga upp mot ytan. Och när en oidentifierad kvinna hittas död i området hotar dessa hemligheter att vända upp och ner på livet i det stillsamma lilla samhället. Hur långt är föräldrarna beredda att gå för att skydda sina barn?

Pressröster

"En riktig sidvändare. Börja inte läsa den om du har något viktigt för dig nästa morgon - för "Släpp inte taget" kommer hålla dig vaken hela natten."
- San Francisco Chronicle

"En snabb och hisnande berg-och-dalbanetur som du önskar aldrig ska ta slut - men håll i dig."
- Library Journal