Bläddra

Stum sitter guden – Alla de stillsamma döda (Book2go ljudbok)

Köp här

Stum sitter guden – Alla de stillsamma döda (Book2go ljudbok)

Köp här
Book2go Ljudbok - Ljudböcker i MP3-format på minneskort och USB-minne, (1GB).

Två ljudböcker i ett paket. Filmaktulla våren 2010!

Efter succén med Främmande fågel fortsätter TV4 att storsatsa på Anna Janssons deckare. Under 2010 är Eva Röse tillbaka i rollen som Maria Wern och tar sig då an två nya nervkittlande mordgåtor. Denna gång bygger miniserien på de båda första böckerna i serien, Stum sitter guden och Alla de stillsamma döda.

En man hittas hängd med en rännsnara runt halsen och buken genomstungen av ett grovt spjut. Runt omkring honom ligger en mängd döda djur. Detta midvinterblot är den makabra upptakten till Stum sitter guden, den första boken om Maria Wern och hennes kollegor. Utredningen leder tillbaka till ett liknande mord som inträffade i Uppsala nio år tidigare. Mördaren hade den gången omkommit i en bilbrand. Kan det trots allt finnas ett samband? Sakta tonar bilden av en mördare fram - av en människa som svikits och förnedrats till den punkt där verkligheten givit plats för vansinnet.

I Alla de stillsamma döda söker hustrun till en man som anmälts försvunnen upp Maria Wern, som vid det här laget avancerat till kriminalinspektör. Det som från början verkar vara ett trist rutinärende utvecklas med skrämmande hastighet till en av de värsta utredningar länskriminalen ställts inför. Med minskade resurser och under svår tidspress söker man en undflyende mördare.