Bläddra

The Hotel Mystery

Köp här

The Hotel Mystery

Köp härLär dig engelska på ett nytt och roligt sätt med Lasse och Maja – eller Jerry och Maya som de heter på engelska! Den engelska titeln på boken är The Hotel Mystery och passar utmärkt för alla nya och gamla LasseMaja-fans som vill lära sig språket.

På själva julafton tar den fina familjen Braeburn in på stadshotellets svit i Valleby. Med sig har de sin ytterst värdefulla ögonsten, en kinesisk äppeltax. Hotelldirektören lovar familjen en minutiös omsorg om hunden, samtidigt som han är i full färd med att förbereda hotellets traditionella julfirande. Så händer det som inte får hända, äppeltaxen är spårlöst försvunnen! Jerry och Maya blir inkopplade på ett knepigt fall. Mycket tyder på att någon ur hotellpersonalen kan ha haft ett finger med i spelet. Men det är också något välbekant med den fina familjen i rum nummer tretton, frågan är vad?

The Hotel Mystery (Hotellmysteriet) är den andra fristående delen i serien "The JerryMAya Detective Agency" - underhållande pusseldeckare som alla utspelar sig i och omkring den lilla staden Valleby. Efterhand blir vi som läsare väl bekanta med både staden och dess invånare. Och vi får mycket god hjälp av illustratören Helena Willis, som fångar både miljö och människor med alla sina uttrycksfulla bilder i dessa rikt illustrerade kapitelböcker.

Den här e-boken finns även på svenska med titeln Hotellmysteriet.
Illustratör:Helena Willis