Bläddra

1986 : vilse i tiden

Kategorier: Science fiction Science fiction: tidsresor Skönlitteratur Thrillers
Köp här

1986 : vilse i tiden

Kategorier: Science fiction Science fiction: tidsresor Skönlitteratur Thrillers
Köp här
Elias Werner backade två steg från fönstret. Han var definitivt inte kvar i 1986. Han var i en helt annan del av historien. En främmande värld. Men vilket år kunde det vara? Han visste inte ens vilket århundrade han befann sig i.

Efter att ha rest genom tiden till 2017 vet han att hans fru Gabriella inte var den hon utgav sig för att vara. Han börjar också dunkelt ana att föräldrarnas drunkningsolycka 1963 på något sätt har med allting att göra. Nu måste han ta reda på vad som egentligen hände då. Var det verkligen en olycka?

Just som han ska göra ännu ett tidshopp dyker Maja Holst upp och försöker hindra honom. Hennes inblandning gör att hans tidshopp går fel. Den här gången förflyttas han till Gustav II Adolfs brutala Stockholm år 1628. Där utsätts han än en gång för en jakt på liv och död. Aldrig hade han kunnat föreställa sig hur skrämmande sanningen skulle visa sig vara.

1986 är en andlöst spännande thriller av Jesper Ersgård som även är en av författarna bakom ljudbokssuccén Svart stjärna. Vilse i tiden är andra delen i denna trilogi.

***** Jag saknar ord för att beskriva hur BRA den här är!!!
***** Det här skulle bli en riktigt, riktigt bra tv-serie! ***** Bästa serien jag läst!!!