Bläddra

Änglavingen

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Änglavingen

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

KVARLEVORNA av två unga män hittas i en nedbrunnen bensinmack i Dalby utanför Lund. Obduktionen visar att de var döda redan före branden och att de strypts till döds efter att ha haft sex. Sara Vallén, som kommit tillbaka efter åtta månaders ledighet, slängs snabbt in i utredningen. Gruppen har fått tillskott av en ny utredare, Algot Potter, vilket ändrar dynamiken i teamet. 

Motivet till morden undflyr polisen, men när ytterligare två unga män hittas mördade upptäcker Sara kopplingar mellan fallen. Alla har de chattat med en okänd person på nätet. Meddelandena börjar vänskapligt men övergår i förslag mot utbyte av sexuella tjänster och bilder mot betalning. Sara inleder en desperat jakt för att stoppa mördaren innan fler unga män får sätta livet till.  

CECILIA SAHLSTRÖM har jobbat både inom polisen och socialtjänsten. Hon bygger sina spänningsromaner på de erfarenheter hon samlat på sig i sitt yrkesliv, och belyser ofta olika samhällsfenomen. Det här är hennes åttonde del i serien om Sara Vallén och hennes grupp på lundapolisen.