Bläddra

Bar Fatal

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Bar Fatal

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

»Tempo. Humor. Romanen är värd många läsare och får mig att skratta massor av gånger.« Magnus Utvik

Fyra duvor lättar från asfalten framför hennes röda cykel. De följs i en uppåtvirvel, som sammanbundna av ett osynligt band, varefter de landar på en stor röd neonskylt med orden Bar Fatal. Det är verkligen hon som kommer.

Den här vårkvällen möter Björn inte bara sitt livs kärlek – han får dessutom drömuppdraget att brygga husöl till baren där de sitter, Bar Fatal. Ett husöl som ska lanseras under årets stora sommarfest. Det blir hans uppgång och fall. Fast mycket till uppgång hinner det ju aldrig bli. Mer sammanbrott än genombrott egentligen. Snart handlar det inte ens om öl längre. Det handlar om livet och kärleken och han är beredd att bryta mot lagen för att behålla bådadera.

Bar Fatal är en lika kvick som tankfull roman, där ett midnattsblått Stockholm och uppväxtens svärta ligger till fond för dramats mest centrala ämnen: Hur långt människor är beredda att gå för att vinna varandra och finna sig själva. Och förstås, om någon verkligen känner skillnad på en ljus lager och en ljus lager.