Bläddra

Bibeln, konfirmand (mjukband)

Kategorier: Biblar Filosofi och religion Kristendom Kristna heliga texter Religion och tro
Köp här

Bibeln, konfirmand (mjukband)

Kategorier: Biblar Filosofi och religion Kristendom Kristna heliga texter Religion och tro
Köp här
Nu i mjukband, med ett slitstarkt omslag.
Bibeln, konfirmand är en färgstark konfirmandbibel med en rikt illustrerad konfirmandbok ”Livet i Bibeln i livet”, skriven av Jonas Eek. 

Konfirmandboken ”Livet i Bibeln i Livet” innehåller texter och diskussionsfrågor som kopplar samman frågor ur det vardagliga livet med bibeltexterna, hur livsfrågor möts av evangeliet. 

Bibel 2000 med noter, parallellhänvisningar samt kartor och förkortningar. Orange snitt. Två märkband i orange och svart. Format: 130 x 180 mm. 

Bibeln, konfirmand är unik i sitt uttryck med inledande illustrationer och introduktionstexter till alla bibelböcker. Försättsbladet till varje bibelbok svarar på frågorna: Varför? Vad? När och var? Introduktionstexter är skrivna av Kristin Molander och LarsOlov Eriksson. Moa Schulman har gjort illustrationerna till respektive bibelbok. Alla är inspirerade av ett bibelställe i just den bibelboken. 

Om man använder Frälsarkransen i sitt konfirmandarbete är det lätt att koppla den till ”Livet i Bibeln i Livet” som består av följande avsnitt: 

Gud
Jag
Dop
Öken
Bekymmerslöshet
Kärlek – Kärlek mellan människor
Kärlek – Kärlek mellan Gud och oss
Hemlighet
Natt
Uppståndelse
Guds namn
Jesus
Anden