Bläddra

Brännande skuld

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Brännande skuld

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Polisen Johan Boje blir påkörd och dödad precis utanför sitt hem. Hans chef, Axel Borg, är en av de första på brottsplatsen. Borg inser snabbt att det inte är en olycka utan ett brutalt mord. Johan Bojes nioåriga son bevittnade mordet och hävdar att det var en polis som satt bakom ratten.

Snart bekräftar en övervakningskamera sonens påstående   en man i polisuniform körde bilen den ödesdigra natten. Kommissarie Roland Benito kopplas på fallet. Vem av Johan Bojes kollegor hade anledning att begå det våldsamma dödandet?

Roland Benito kontaktar journalisten Anne Larsen för hjälp. De hittar snart kopplingar till en dödlig brand hos en familj med kopplingar till Johan Boje. Roland och Anne inser att döds-motivet är helt annorlunda än väntat. Roland Benito och Anne ­Larsen ­måste ­snabbt­ hitta ­gärningsmannen,­innan­ det sker ­fler ­brutala mord

Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) är en dansk författare. Hon är framförallt framstående inom deckargenren och känd för sin serie om poliskommissarie Roland Benito.