Bläddra

Connect 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) – Nybörjare, vuxna och unga vuxna

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk

Connect 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) – Nybörjare, vuxna och unga vuxna

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Ge dina elever de rätta verktygen för att snabbt ta sig in i den engelsktalande gemenskapen! Connect är ett nybörjarmaterial för unga vuxna och vuxna med små eller inga förkunskaper som visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier. Peter Watcyn-Jones och Annika Mattsons läromedel är en oslagbar kombination av tryckt bok och ett digitalt läromedel som ger eleven varje möjlighet att lyckas.

Elevpaketet innehåller dessutom Workbook, ett förbrukningshäfte med övningar. Facit till Workbook finns i det digitala läromedlet. Med Connect 1 och Connect 2 får eleverna kunskaper motsvarande grundskolans steg 1–4 och ges förutsättningar att gå vidare till gymnasienivå. 

Nya upplagan av Connect 1 innehåller ett  utökat antal digitala övningar, möjlighet för eleverna att skriva in glosor i på sina egna språk, och dessutom planeringssidor till stöd för dem som studerar. 

Textbook till första upplagan kan användas tillsammans med Workbook till andra upplagan. För att underlätta för skolor som vill göra detta, har alla som använder en kod från första upplagen automatiskt fått tillgång till det digitala läromedlet till den andra upplagan i sin digitala bokhylla. Lärarna ska tänka på att meddela eleverna att de ska använda det digitala läromedlet till den första upplagan (röda boken), om de har Workbook från den första upplagan. Om de har en ny Workbook ska de använda det digitala läromedlet till den andra upplagan (blå boken). Man ser skillnaderna mellan dessa båda Workbooks eftersom första upplagan inte har Planner sidor.

DIGITALt läromedel

  • Texterna inlästa med autentiskt engelskt tal
  • Interaktiva uppgifter för uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal
  • Ljudet till hörövningarna

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

Connect 1 finns även som digital klasslicens och digital elevlicens.