Bläddra

De flesta människor är döda

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

De flesta människor är döda

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här
Paulas 50-årsdag närmar sig snabbare än hon önskat – bara ett år kvar nu! Hon vill ha en stor fest, med massor av gäster och hyllningstal. Problemet är att Paula inte har så många vänner att bjuda, så hon har bråttom att lära känna fler. Och det enda sätt hon känner till att göra sig själv intressant på är med hjälp av ytterligare en dyr handväska, skönhetsbehandlingar och cocktailpartyn.

My, däremot, bryr sig varken om ålder eller fester. Hon har flytt konsumtionssamhället till en stuga i skogen. Där lever hon enkelt, utan el och rinnande vatten. Men livet i stugan är tufft – lederna värker och hon är ofta hungrig och frusen. Och hennes vuxna barn tycker att hon blivit galen.

Till det yttre har Paula och My ingenting gemensamt, förutom att de båda bär på en hemlighet. Men så korsas deras vägar av en slump och efter det blir ingenting sig likt …

De flesta människor är döda är en varm och humoristisk feelgood om att våga släppa fasaden och utmana sina rädslor. Och att möta sann vänskap, mitt i livet.