Bläddra

Delad Identitet

Kategorier: Fantasy Magisk realism Skönlitteratur
Köp här

Delad Identitet

Kategorier: Fantasy Magisk realism Skönlitteratur
Köp här
Delad identitet, andra boken i serien om Ön, börjar som en direkt fortsättning på Porten. Vi får följa utvecklingen efter de dramatiska händelserna som avslutar första boken. Men samtidigt utspelar sig ett annat drama, på en annan ö i världen på andra sidan Porten.
En liten pojke blir utsatt för ett grymt experiment som ger honom den felaktiga diagnosen personlighetsklyvning. Under sin kamp för att inte gå under beger han sig som ung man till Ön för att söka efter den enda person han tror kan rädda honom.

Veterinären Astrid Ahlberg har länge tyckt om att läsa fantasy. För några år sedan upptäckte hon även magin med att skriva. Debutromanen Porten kom ut 2013 som första delen i serien om Ön.

”Delad identitet håller samma klass som föregångaren Porten, fast med andra element som stödpelare. Där Porten hade grundläggande, yttre konflikter går den här mer in på djupet och utforskar människans psyke... Jag kan rekommendera boken för alla som vill ha en lättsam, rolig, spännande, dyster, hemtrevlig, mörk och smått kuslig berättelse!”
Björn Wirén, litteraturvetare

"En mörk, vacker saga som fångar dig från första kapitlet. Delad Identitet lever verkligen upp till förväntningarna."
Caroline Hurtig, författare till serien om Själarnas öden