Bläddra

Det är något skumt med den här garderoben

Kategorier: Seriestrippar Tecknade romaner, serier och skämtteckningar

Det är något skumt med den här garderoben

Kategorier: Seriestrippar Tecknade romaner, serier och skämtteckningar
Köp härEfter ordinarie skolgång jobb som chaufför, svetsare, betongarbetare, sjukvårdsbiträde ägnade sig Hans Lindström åt universitetsstudier på 80-talet och blev filosofie doktor 1993. Doktorsavhandlingen var i ämnet litteraturvetenskap och hette ?Skrattet åt världen i litteraturen?. Därefter lämnade herr Lindström de akademiska korridorerna omedelbart efter disputationen och började istället själv att teckna som levebröd. Han etablerade sig snabbt i numera avdöda dagstidningen Arbetet.

Hans Lindström är kanske en av Sveriges idag populäraste tecknare som förekommer i en mängd tidningar och tidskrifter med stor spridning som Dagens Nyheter, Transportarbetaren, Vårdfacket, Hundsport, Jakt & Jägare, Trucking, Matmagasinet, Folket i Bild/Kulturfront, Uti vår Hage, Pondus, Hemmets veckotidning och flera gratistidningar på orter som Lund, Växjö, Kalmar, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Linköping.

Lindström har fram till idag givit ut ett tjugotal böcker och har ständigt uppdrag åt näringsliv och organisationer. Denna samling ?Det är något skumt med den här garderoben? är en samling av det bästa av Hans Lindströms bilder från 2010 och 2011.