Bläddra

Digitalfotografi. Paketutgåva 5 delar

Kategorier: Fotografi Fotoutrustning och fototeknik Konst
Köp här

Digitalfotografi. Paketutgåva 5 delar

Kategorier: Fotografi Fotoutrustning och fototeknik Konst
Köp här

Digitalfotografi första delen, andra upplagan
Detta är inte en teoribok full av förvirrande jargong och detaljerade begrepp. Det är en bok som talar om vilken knapp du ska trycka på, vilka inställningar du bör använda och när du ska använda dem.

Digitalfotografi andra delen, andra upplagan
Varje sida i boken behandlar ett enskilt koncept som bidrar till att utveckla ditt fotograferande. Varje gång du vänder på bladet lär du dig ytterligare en professionell inställning, ett verktyg eller ett knep som du använder för att omvandla dina foton till konst som skulle platsa på ett galleri.

Digitalfotografi tredje delen
Tredje delen tar vid där de andra böckerna slutar. Här finns det ännu mer av Aha, är det så man gör och rakt på-sak- och skippa-teknik-snacket alltså det koncept som gjorde Digitalfotografi till världens bäst säljande bok om digital fotografering.

Digitalfotografi fjärde delen
Den här boken har en briljant grundidé som Scott beskriver så här: Om du och jag var ute och fotograferade tillsammans och du frågade mig, Scott, jag vill få ett mjukt och vackert ljus i den här bilden. Hur långt tillbaka ska jag ställa softboxen? så skulle jag inte ge dig en föreläsning om ljusförhållanden eller blixtmodifierare. I verkliga livet skulle jag bara vända mig till dig och säga, Ställ den så nära motivet du kan utan att den syns i bild. Det är vad den här boken handlar om: du och jag är ute och fotograferar, och jag svarar på frågor, ger råd och delar med mig av de hemligheter jag har lärt mig, precis som till en kompis  utan allt tekniksnack.

Digitalfotografi femte delen
En hel bok med massvis av fotorecept som visar exakt hur du gör för att få drömbilden. Enkla och smarta råd som berättar vilken knapp du ska trycka på, vilka inställningar du ska ha, exakt hur och när du ska använda dem helt enkelt allt du behöver veta för att få till den perfekta bilden!

I varje fotorecept får vi följa med bakom kulisserna och se exakt hur bilden tagits. Varje uppslag har brytits upp i fyra uppslag:
1. en förklaring till vad det är vi ser
2. en lista på alla kamerainställningar, information om val av lins och belysning
3. insyn i tankeprocessen och vald metod
4. information om all efterbehandling i Lightroom eller Photoshop


Scott Kelby
är världens mest säljande författare inom kategorierna datalitteratur och teknisk litteratur. Han är också utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är värd för Photoshop User TV och har sedan 1993 undervisat Photoshopanvändare över hela världen. Scott är risbelönt författare till mer än femtio böcker.