Bläddra

Djur : 35 planscher att färglägga

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid Målarböcker och pysselböcker för vuxna
Köp här

Djur : 35 planscher att färglägga

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid Målarböcker och pysselböcker för vuxna
Köp här
Den här underbara ritboken innehåller djur i alla storlekar. 250 olika arter fyller sidorna - alltifrån exotiska fiskar och stora kattdjur till otroliga insekter, maneter, primater och sångfåglar. Djur med skal, med fjädrar, med fjäll och med päls - djur från alla delar av världen och alla sorters biotoper.
Boken innehåller 35 planscher att riva ut och färglägga så att du kan pryda dina väggar med fantastiska, detaljrika illustrationer efter att du själv har kolorerat dem.
På baksidan av varje plansch står det vilka djur den innehåller, med korta fakta samt en guide till vilka färger djuren ifråga har i naturen. Vare sig du väljer att följa en naturlig färgsättning eller låter fantasin få fritt spelrum när du färglägger kan du vara säker på att ditt konstverk kommer att bli något alldeles eget.
Häng de färdiga planscherna i ditt hem eller ge bort dem som personliga gåvor.

Djur - 35 planscher att färglägga är en underbar present till djurälskare i alla åldrar.

LUCY ENGELMAN arbetar som illustratör i Michigan, USA, och har ett speciellt intresse för den amerikanska faunan. Hon tog examen vid University of Michigan 2011, och har sedan dess arbetat för bland andra West Elm, Storey Publishing, House and Garden UK och New York Times Dining.