Bläddra

Dödlig hämnd

Kategorier: Deckare Erotik Polisromaner Skönlitteratur

Dödlig hämnd

Kategorier: Deckare Erotik Polisromaner Skönlitteratur
Alice Wiklund och hennes kolleger på Scotland Yard ställs återigen ansikte mot ansikte med ondskan. När en mördad kvinna hittas i en nedlagd tunnelbanestation visar det sig att det finns starka kopplingar till ett pågående mordfall där mördaren antas vara död. Försöker någon följa i en av Englands värsta seriemördares fotspår? En gravöppning för bokstavligt talat upp det förflutna till ytan, samtidigt som Alices syster försvinner. Händelsen tvingar Alice att åka hem till Stockholm, men ju mer efterforskningar hon gör, desto mer säker blir hon – hennes syster är ute efter hämnd, en dödlig sådan.

Dödlig hämnd är den sista delen i Susanne Ahlenius erotic crime-trilogi och en direkt fortsättning på Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel. Erotic crime är subgenren där spänning, kärlek, mord och sex är huvudingredienserna. Underhållning när den är som bäst.

Det här är Print on Demand-utgåvan.

SUSANNE AHLENIUS debuterade 2014 med Dödlig åtrå. Uppföljaren Dödligt dubbelspel kom 2016. Susanne är en författare som är målmedveten men ödmjuk och lever med mottot: vill inte dö nyfiken. Hon bor på Södermalm i Stockholm. Susanne Ahlenius har också utkommit med den erotiska novellsamlingen Sex nyanser av kärlek (2018) och Storytel-följetongen Djävulshjärtat (2020).