Bläddra

Drömslottet bland vildrosor och äppelblom

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

Drömslottet bland vildrosor och äppelblom

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här
Helena stirrar på annonsen. Drömslottet är till salu, farföräldrarnas hus uppe på Söders höjder. Både kåken och trädgården är förfallna, trots detta väcks en längtan ...
Hemma i Dalarna driver Helena Fridakulls handelsträdgård. Något kärvar i förhållandet till särbon Jörgen och hon kämpar för att hålla balansen i en alltmer tumultartad tillvaro. Varför vill en utbränd socionom praktisera hos henne? Och vem är den gåtfulla gamla kvinnan som bor så ensligt uppe på Åsen?
En fartfylld feelgood med mycket värme och omtanke. Boken är Anna Rasegårds debut.

Som nybliven Ystadbo, efter många år i Sveriges storstäder, njuter Anna Rasegård av lugnet i den historiska småstaden tillsammans med make och katt. Med en Fil Kand i litteraturvetenskap och dramatik i ryggsäcken, arbetar Anna sedan drygt trettio år som teaterpedagog.
Skrivandet har gått som en röd tråd genom livet, från teaterpjäser för skolklasser till ett sjuttiotal publicerade veckotidningsnoveller inom feelgoodgenren. Berättelsen om Helena och hennes plantskola Fridakull är Annas romandebut och del ett i en kommande serie.