Bläddra

E-handlarens handbok : vägen till framgångsrik e-handel

Köp här

E-handlarens handbok : vägen till framgångsrik e-handel

Köp här

E-handeln är på stark frammarsch i Sverige. Allt fler konsumenter och företag väljer att handla på nätet – för att det är enkelt, billigt och bekvämt. Kunskapen om vad som är bra e-handel finns samtidigt men många e-handlare arbetar med trubbiga verktyg och bristfälliga plattformar.

E-handlarens handbok innehåller konkreta råd för hur e-handlare kan utveckla sin butik, förbättra sin marknadsföring och öka sin försäljning. Boken är också ett stöd för företagare som ska dra igång e-handel för första gången. Antingen som ett fristående projekt eller som ytterligare en kanal i en befintlig handelsverksamhet.

E-handlarens handbok ger dig den viktigaste kunskapen om praktisk e-handel, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Lisa Bjerre är ekonomi- och IT-journalist som har arbetat med webben sedan 1998. Hon har tidigare varit redaktör på Computer Sweden och Internetworld. Lisa har tidigare skrivit boken Nätdejtning som kommit ut på Lind &

Urban Lindstedt är konsult och journalist som bevakat e-handel sedan 2000. Han är mångårig redaktör på tidningen Internetworld och grundare av nyhetsbrevet E-handelstrender. Urban har tidigare skrivit boken Sökmotormarknadsföring som kommit ut på No Digit Media.