Bläddra

Eld i berget

Kategorier: Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Eld i berget

Kategorier: Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Eld i Berget utspelar sig i Black Hills, där rollpersonerna försöker utkräva en gruvlig hämnd på en gammal fiende. Desperata gruvarbetare ställs mot en gruvägare som inte tvekar att ta till brutala metoder för att få sin vilja fram med hjälp av inhyrda vakter. Samhället växer snabbt, i takt med nya fyndigheter. Hur mycket står kvar när rollpersonerna ger sig av därifrån?

Pennsylvania var långt borta, men det som hände där hade förändrat allt. Ingenting skulle bli sig likt igen. Seamus blundade, men för sitt inre såg han ändå de lynchade och de brända igen. Gruvarbetare som oskyldigt pekats ut som Molly Maguires och fått betala med sina liv för det. Familj, vänner och arbetskamrater hade alla drabbats av företagets godtyckliga avrättningar.

De hade flytt, men kunde inte glömma och aldrig förlåta. Resan gick västerut, både för att själva komma undan och för att hämnas. Lord Guilford var i Black Hills. Hans tid är snart kommen, men först skall gruvägaren tvingas se allt han håller kärt gå honom ur händerna. Hämndens timme är slagen och nu är ni alla Molly Maguires!

Utöver själva äventyrshäftet ingår även sex rollpersoner på varsitt fristående ark, samt bilagor tryckta på styvare papper. Äventyrets 15 viktigaste personer presenteras på varsitt kort samt information och ledtrådar. Dessutom ingår kartor tryckta i fyrfärg.