Bläddra

En chans i livet

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

En chans i livet

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här
En chans i livet
En dunk människoblod hittas vid vägkanten. Ett bestialiskt mord. Påverkar voodoo och mörka makter de inblandade? Den pensionerade lärarinnan Sonja Palmgren kommer en osannolik härva på spåren.
Samtidigt iscensätter en psykopat en djävulsk plan där unga flickor lockas till ett internationellt fotbollsläger som honungsfälla, men det är bara början.
Har kriminalkommissarie Joel Linders psykiskt sjuke svärson något med fyndet av bloddunken att göra? Finns det ett samband mellan bloddunken och det internationella fotbollslägret för unga flickor i Örsås?
Mord finns alldeles nära dig. Hur nära vet du inte. Vem har mördat? Den du möter på gatan? En gammal käresta? En skolkamrat? En till synes solig vårdag väntar kanske någon ? Hur trygg är egentligen omgivningen runt omkring dig?

En chans i livet är den andra fristående romanen om kriminalkommissarie Joel Linder.

Christina Gustavson, PhD., M.D., M.B., Ch.B., är medicine doktor, rättspsykiater, forskare, specialistläkare, förläggare, författare. Hon är medlem av Sveriges Författarförbund sedan 1993, tre av hennes fackböcker finns utgivna på ICA bokförlag, hittills en på Lind&Co och fyra av hennes böcker har blivit Talbok genom MTM.