Bläddra

En liten bok om en stor Gud

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro

En liten bok om en stor Gud

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här
Har du någon gång undrat över varför människor tror på Gud och vad nyttan med det ska vara, då är den här boken för dig. Tycker du att begreppet ?Gud? känns stelt, distanserat och förlegat? Läs vidare, för då är det här boken för dig. Vill du förstå mer av vad du skulle ha för nytta av att ta in Gud i ditt liv eller vill du bli coachad vidare i din befintliga gudstro? Författaren till den här boken var ett år när hennes mamma försökte ta sitt liv första gången och tjugosex när hon lyckades. Hon var fem år när hon började prata med Gud.
I den här nakna och ärliga boken bjuds du in att följa författarens tankegångar och se hur Gud gör det möjligt att leva på toppen av sin förmåga. Du kommer att se hur Bibeln kan användas för att cykla klassiska bergspass som Col de Gablier, likaväl som att hantera en studentskiva.
?Vem Gud är talar Bibeln om, men varje människa återspeglar Gud på sitt eget sätt och varje människas upplevelse av Gud ger en större förståelse av hans storhet. Jag vill ge dig min upplevelse av Gud, med det svåra och det goda. Jag hoppas att det ska förstora din bild av Gud, av livet och om du vill, vara till hjälp i din vandring med Gud som din andliga livskamrat.? - Susanne Carlsson, författare till EN LITEN BOK OM EN STOR GUD