Bläddra

En sista tjänst

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

En sista tjänst

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

Det sista den stressade eventfixaren Amanda har tid med är att röja upp i sin avlidna farmors hus. Allt tar dessutom betydligt längre tid än hon planerat eftersom byborna envisas med att dyka upp oanmälda i tid och otid.
Ganska snart inser hon att inget är som det verkar och att hennes farmor tycks ha burit på en hel del hemligheter. Naturligtvis kan Amanda inte låta bli att nysta i det förgångna vilket leder till att en helt ny värld uppdagar sig.
När hon får oväntad hjälp av sin farmors trevlige vän blir hon förälskad, men även han visar sig bära på en stor hemlighet hon inte vet hur hon ska hantera.
Emelie Nirland är en författare bosatt i Stockholm och ”En sista tjänst” är hennes femte roman i genren feelgood. Tidigare har hon även blivit utgiven med sju titlar för barn. Fritiden ägnar hon åt att skriva texter och musik. Även sång och videoproduktion är ett stort intresse.
”En sista tjänst” handlar om att ta vara på livet, och i den mån det går dra ner på tempot och ta sig tid att uppskatta allt man har omkring sig.