Bläddra

En stilla viskning

Kategorier: Filosofi och religion Kristendom Religion och tro
Köp här

En stilla viskning

Kategorier: Filosofi och religion Kristendom Religion och tro
Köp här
Gud talar än idag. Kan du höra hans stilla viskning?

Den röst som med ett ord skapade kosmos är samma röst som delade Röda havet mitt itu och fick solen att stå stilla mitt på dagen. En dag kommer denna röst att göra allting nytt, men också här och nu talar den till oss!
Rösten är Guds, och Bibeln visar att Gud ofta talar i en viskning. Inte för att göra det svårt att höra honom, utan för att vi ska komma närmare.
Många har svårt att tro att Gud talar än idag. Kanske talade han en gång i tiden till sitt folk på märkliga sätt, men talar Gud här och nu?
Ja, det tror Mark Batterson. Och han vill presentera Guds sju kärleksspråk för oss. Alla är unika och helt och hållet gudomliga. En del av dem kan vi redan ana oss till, men andra kommer som en överraskning.

Upptäck Guds sju språk
När vi lär oss ta in rätt våglängd och tolka varje enskilt språk kan vi få ledning både i enkla och livsavgörande valsituationer.
Bibeln, Önskningar, Dörrar, Drömmar, Människor, Maningar och Lidande.
Batterson ger oss nyckeln till de olika språken. Guds stilla viskning kan besvara våra mest brännande frågor, befria oss från våra värsta rädslor och förverkliga våra vildaste drömmar. Upptäck hur enkelt det är att höra Guds röst på alla områden i livet!

Om författaren
MARK BATTERSON tjänstgör som förste­pastor i National Community Church (www.theater­church.com) som han grundade 1996 i Washington, och som numera är en av Amerikas mest innovativa och inflytelserika kyrkor. NCC är en kyrka med elva gudstjänster på olika ställen i biosalonger runt om i Washingtons storstadsregion. NCC äger och driver dessutom det största caféet på Capitol Hill, Ebenezer’s. Mark har doktorerat vid Regent University och många av hans böcker har hamnat på New York Times bästsäljar­lista, där­ibland Chase the Lion, The Circle Maker, In a Pit with a Lion on a Snowy Day, Wild Goose Chase, The Grave Robber och If. Mark är gift med Lora, och de bor på Capitol Hill med sina tre barn.