Bläddra

Ett annat San Francisco och norra Kalifornien

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Resor och platser

Ett annat San Francisco och norra Kalifornien

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Resor och platser
Köp här
Var hittar du San Franciscos bästa hamburgare? Och var gömmer sig San Franciscos minsta, men kanske viktigaste sevärdhet?

Ett annat San Francisco är en färgsprakande och inspirerande guide till San Francisco och norra Kalifornien. Här får du personliga och kunniga tips om allt som gömmer sig bortom traditionella turistmål som Golden Gate Bridge och ön Alcatraz.

Men författaren Daniel Svanberg tar sig även utanför staden. Läsaren får följa med till gömda stränder längs kusten norröver, till de solstekta slätterna i inlandet och till några av Kaliforniens vackraste statsparker. Missa inte denna första djuplodande guiden till San Francisco på svenska!

Daniel Svanberg har under flera år varit bosatt i San Francisco och Monterey. Här avslöjar han sina smultronställen och förklarar på ett lättsamt sätt varför Lonely Planet utsett San Francisco med omnejd till ett av de hetaste resmålen 2013. Daniel Svanberg är även författare till den uppskattade guiden Ett annat New York, som gavs ut hösten 2012.

»Att San Francisco har en speciell plats i Daniel Svanbergs hjärta går inte att ta miste på ... Upplägget med tilltalande layout, färgsprakande bilder, roliga anekdoter och handfasta tips ger klart mersmak.« Bloggen New York My Bite

»Författaren förmedlar reslust med sin entusiasm och kunskap ... Bokens genuina karaktär förstärks av att författaren har besökt de platser och matställen han rekommenderar. Med samma berättarglädje och erfarenhet ger han lockande beskrivningar längs Highway 1 norr om San Francisco och Monterey med kustremsan Big Sur söder om staden. Boken är lättläst och väl genomarbetad, strukturerad och pedagogiskt utformad. Det slösande rika bildmaterialet håller hög klass. Register, kartor, faktarutor med mängder av tips och uppdaterade kontaktuppgifter gör denna guide mycket lämplig att använda vid ett besök i Kalifornien.« Bibliotekstjänst