Bläddra

Förrädaren

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Förrädaren

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Viktor Berger har bara ett år kvar till sin frigivning från anstalten Hall. Ett nytt liv tillsammans med flickvännen Mira finns äntligen inom räckhåll. Men tillvaron rasar när han blir utsatt för utpressning, och Mira, som inte vet vad som sker, kan bara handfallen se på när han sätter hela deras framtid på spel. Kriminalinspektör Johan Rokka förstår snart att mordet på rastplatsen har kopplingar till Stockholms undre värld, den värld han en gång lämnade. Han kallas till huvudstaden för att bistå polisen i utredningen, och det blir hans tuffaste och mest personliga fall hittills. För den här mördaren glömmer aldrig en oförrätt och tar till alla medel för att röja sina fiender ur vägen.

"Spänningen stegras allt mer, med oväntade vändningar och slutet är verkligen överraskande. En bladvändare."

¨- Pia Lindestrand, BTJ-häftet nr 9, 2019  

"Kompetent polisdeckare med välkonstruerad intrig."

- Lotta Olsson, DN om Slaktaren

"Gabriella Ullberg Westin fortsätter att utvecklas i sitt skrivande och personporträtten hon skapar tillhör de bästa inom den svenska deckarlitteraturen."

- Johannas deckarhörna

***

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms Universitet och innan hon blev författare på heltid var hon kommunikationsansvarig på ett telekombolag. Hon bor i Stockholm med sin man som är polis och två barn. Förrädaren är femte boken om kriminalkommissarie Johan Rokka och historien har växt fram i samarbete med Gabriellas vän, den f d långtidsdömde Johan Viktor, som gick bort 2017.