Bläddra

Gitarrens ABC. Vol.1, 47 enkla och roliga gitarrstycken för nybörjare

Kategorier: Gitarr Konst Musik Musik: teknik, handledningar, musikundervisning Musikinstrument Stränginstrument
Köp här

Gitarrens ABC. Vol.1, 47 enkla och roliga gitarrstycken för nybörjare

Kategorier: Gitarr Konst Musik Musik: teknik, handledningar, musikundervisning Musikinstrument Stränginstrument
Köp här
GITARRENS ABC Vol.1 Grundläggande guide för gitarr-nybörjare med 38 låtar. Metodiskt väl-designad för barn från 7 år och uppåt. "Att utveckla dagens gitarrundervisningsmaterial är ett måste för att kunna producera framtida talanger. Efter 3 års forskning och analysering är den här boken mitt bidrag. Mitt mål är att täcka så många aspekter som möjligt som kommer med under processen och även att bevara vårt gemensamma kulturarv för kommande generationer. Metoden är väl beprövad och barnen älskar även den visuella delen av boken, vilket är lika viktigt som själva metoden. Ackord är till för föräldrar att samspela med sina barn hemma och tillbringa kvalitetstid tillsammans." - José Lucas, 2022 - Lär dig hur du läser noter, ackord, musikteori och samspel med din lärare
 - Enkla övningar att träna innan barnen tar sig an styckena/låtarna
 - Regler för hur man tränar en svår del/passage
 - Lär dig att läsa vänster vs höger hand i musik 
- Lär dig skillnaderna mellan strängar och band
 - Kända barnsånger från hela världen 
- Visuellt tilltalande sidor för barn 
- Kända stycken från klassisk musik
 - Diplom Musik av Tárrega, Giuliani, Beethoven, Mozart med flera samt kända melodier från Irland, Österrike, Italien, Ryssland, England, USA, Ungern, Frankrike, Tyskland och Sverige. José Lucas är musiker, gitarrpedagog, låtskrivare, musikproducent och entrepreneur.
Efter 17 års undervisning på kulturskolor/musikskolor runt om i landet samt studerat för framstående gitarrister/professorer har han nu sammanställt en undervisningsbok för nybörjare som han själv hade viljat ha som ung. Som entrepreneur är han även medgrundare till www.classicalguitarcourses.com, en kurs för att hjälpa och få fram nästa generations gitarrister.