Bläddra

Handen på hjärtat

Kategorier: Religiösa romaner Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Handen på hjärtat

Kategorier: Religiösa romaner Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här
När Ashley Showalter och Ben Henning träffas i Ashleys stall upptäcker de snabbt hur mycket de har gemensamt. Båda växte upp med en ensamstående mamma. Båda vill gärna hjälpa till där det behövs. Och båda arbetar med hästar i Boise valley, Idaho.

Ben behöver Ashleys hjälp och erfarenhet när han vill starta ett stall för hästterapi på sin gammelfarfars gård och ju mer tid de får tillsammans, desto mer får de känslan av att det kan vara någonting mer på gång dem emellan.

Men deras tunga bördor av tidigare svårigheter och hemligheter hotar att driva dem isär om sanningen, som inte någon känner till, skulle komma fram. Dessutom vill någon i Bens närhet sätta käppar i hjulet för hans drömmar för gården.

Ben vet att allting är möjligt för Gud, men Ashley verkar behöva finna både sig själv – och Gud – för att våga ge kärleken en chans. Hur länge ska smärtan av hennes förflutna få äventyra framtiden tillsammans med Ben?Robin Lee Hatcher har skrivit fler än 80 böcker som sålts i över fem miljoner exemplar. Hon är uppskattad för sina varma och känslosamt laddade berättelser om tro, mod och kärlek. Hon har fått flera utmärkelser, bland annat RITA Award, the National Reader’s Choice Award och Faith, Hope & Love Reader’s Choice Award. Hon har på svenska tidigare utkommit med boken Den jag är med dig.