Bläddra

Hemma hos Bettan

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur

Hemma hos Bettan

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

"Men då åker vi väl dit då. Till 70-talet. Kan ni på lördag?"

De tre barndomsvännerna Bettan, Matte och Carina har fastnat i en grå vardag. Bettan drömmer om att öppna inredningsbutik men harvar på som busschaufför, Mattes författarkarriär vill aldrig riktigt ta fart och Carinas glamorösa liv slås i spillror när hon erbjuds avgångsvederlag från sitt chefsjobb.

De bestämmer sig för att åka tillbaka i tiden, till utsvängda jeans, blå Blend och Kiss. Till Bettans sommarställe där allting en gång började, och där en missuppfattning kommer att leda till den perfekta affärsidén - en retro-retreat för tilltufsade själar.

Hemma hos Bettan kommer få dig att skratta, gråta och känna igen dig. Det är en feelgood-roman om att hitta tillbaka till känslan av att allt är möjligt, om bygemenskap och - om kärlek.

Eli Åhman Owetz, född 1962, är journalist och författare. Hon är uppvuxen i Roslagen där många av hennes böcker utspelar sig. Åhman Owetz är ett välkänt namn i retrokretsar genom instagramkontot Femtiotalsjakten. Eli Åhman Owetz debuterade 2013 med Anna-Lisas Antik (2013). 2016 kom boken Hemma hos Bettan som utspelar sig i samma härliga retrovärld i Roslagen som Anna-Lisa serien.