Bläddra

Hjälp jag är med trädgård!

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Trädgård Trädgårdsskötsel: växter och odling
Köp här

Hjälp jag är med trädgård!

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Trädgård Trädgårdsskötsel: växter och odling
Köp här

En guide genom årets alla månader
Vad gör man med sin trädgård? Hur får man det lika fint som hos grannen? När ska man hinna läsa all speciallitteratur som finns? Föds man med gröna fingrar? Kort sagt - hur vet man vad som ska göras och när?

Hjälp, jag är med trädgård! är en helt ny typ av trädgårdshandbok. En praktisk nybörjarguide för den som vill ta tag i sin trädgård, men inte vet var man börjar. Innanför pärmar som tål jordiga händer har författarna samlat sina bästa tips om trädgårdsskötsel, enkelt sorterade månad för månad. Här finns även ett kapitel om praktiska redskap, en grön ordlista och gott om utrymme för egna anteckningar.

Om författarna
Anette Blåberg illustrationer, fakta och tips. Anette har varit trädgårds- och växthusägare i åtta år. Flitig medlem i olika trädgårdsföreningar.
Malin Köhlmark formgivning, fakta och tips. Malins känsla för form och färg syns inte minst på hennes prunkande balkong.
Helena Helsing Mork text, fakta och tips. Entusiast som upptäckte att trädgården fanns året runt först när hon köpte sommarställe.
Kristina Kruhsberg projektledning, fakta och tips. Kristina har lyckats med det omöjliga: att odla potatis i en klippskreva på västkusten.