Bläddra

Ingen väg tillbaka

Kategorier: Science fiction Science fiction: rymdopera Skönlitteratur
Köp här

Ingen väg tillbaka

Kategorier: Science fiction Science fiction: rymdopera Skönlitteratur
Köp här

Invasionen av jorden har börjat. Emma och Sara gömmer sig i den lilla stugan på kalfjället medan Henry Jäger och Thana Monty Montgomery åker tillbaka genom maskhålet till den purpurfärgade planeten. De lyckas hitta tillbaka till det kraschade skeppet i skogen och hämtar två av de vita bomberna. Men när de ska återvända till jorden har maskhålet slutit sig och de är fast på planeten. I desperation följer de en mystisk signal som leder dem till en ruin på toppen av kilometerhöga pelare. Inne i ruinen hittar de en tusentals år gammal målning som föreställer ett krig på en främmande planet. Chockad upptäcker Monty att hon själv finns avbildad i målningens mitt.Monty och Henry måste lösa gåtan med målningen och till varje pris slå tillbaka attacken mot jorden. Men de är jagade av en mäktig och mörk fiende och jakten för dem längre ut mot universums utkant och det som verkar vara en svart stjärna.

I den tredje och avslutande säsongen av Svart stjärna får Monty och Henry äntligen svar på sina frågor och den chockerande sanningen kommer att förändra allt. Svart stjärna III är en filmiskt berättad science fiction-thriller, ett fantastiskt men realistiskt rymdäventyr.

Lyssnarrecensioner:

"Länge sedan jag önskade så starkt att en bok inte skulle ta slut! Originell och spännande."

"Fantastiskt bra välskriven serie som är en riktig nagelbitare..."

"Bästa jag läst!"

"Grymt bra! Höll hela vägen. Spännande och medryckande. Vill ha mer... Bra blandning av sci-fi och hur vi inte klarar av att hantera okända hot."

"Så bra! Spännande!"